Evren Büyük Bir Yansıma- Hayatımıza Giren Insanlar

Hayat; sürekli bize bir şeyler öğreterek, bizim için çizilen yolda, en iyi şekilde yürümemizi sağlayan bir süreç. Ve bu yolculukta, bize eşlik etmesi için hayatımıza birçok insan girer. Kendi öykümüzde, bize belirli duraklarda eşlik eden insanlar ve bazılarını tesadüf diye algıladığımız ama asla tesadüf olmayan olay dizileri..

Tesadüf diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Sıradan diye algıladığımız her şey, sadece bizim bakış açımız. Bunun yerine, her şeyin bir sebebi olduğunu, buradan kendimize en doğru dersi çıkarmamız için yaşatılan olaylar silsilesi olduğunu düşünüyorum.

Hayatımıza insanlar, 3 sebeple girer. Ve her insan, bize mutlaka bir şey öğretir.

  1. İhtiyacımız olanı, bize göstermek için. Örneğin çok okuyan, gezen ama yargıladığın, ayıpladığın bir kişi varsa, bu kişinin hayatımızda olmasının sebebi, bizim de okumaya, gezmeye zaman ayırmamızı göstermek için olabilir.
  2. Kabul etmek istemediğin yönünü göstermek için. Örneğin birisine yaptığı bir davranıştan dolayı aşırı tepki veriyorsan, senin de buna benzer özellikleri yaptığının bir yansıması olarak karşına çıkabilir.
  3. Kendi potansiyelini farkına varman için. Zenginlik, çekicilik, fedakarlık gibi sahip çıkmaktan korkup üstünü kapattığın güzel yönlerinin, yani sendeki ışığının yansıması olarak kendine çekebilirsin. Karşındaki kişide özendiğin, kıskandığın her potansiyel sende de vardır. Sadece kendi potansiyelini farkına varman gerekiyordur. Çünkü bu hayatta hepimiz bir, aynı zamanda hepimiz farklı olarak yaratıldık. Evet, fiziksel özelliklerimiz farklı ama hepimizin içinde öfke, fedakarlık, iyi, kötü vs. tüm durumlar ,hepsi mevcut. Sadece hangi yönümüzü daha fazla besleyeceğimizi karar vererek, kendi kişiliğimizi ortaya koyarız.

    Hayatımıza sürekli birileri girer, bazıları yaşamımızın belirli dönemlerinde eşlik eder ve görevini tamamladıktan sonra, gider. Biz ordan almamız gereken doğru dersi alıp, kendi öykümüze daha güçlü bir şekilde devam ederiz. Bazıları da, yaşamınız boyunca size hep eşlik eder. İşte bu insanlar, en çok ‘iyi ki’ sebebidir. Ve şükredersiniz, kendi öykünüzün mutluluk parçası oldukları için.

    Siz hep iyi kalın!🌸 Hep iyi kalmaya niyet edin ki, hayatlarınızın bir noktada kesiştiği her insan, sizin için ‘iyi ki tanımışım’ diyebilsin. Onlar nasıl davranırlarsa davransınlar, siz iyilik yapın ki, kendinizi daha rahat hissedebilin. Çünkü önemli olan sizin vicdanınız, karşı tarafın ne düşündüğü değil. Niyetleriniz ve yapılan her iyilik- kötülük, sizi bir şekilde bulacaktır.

    Evren koca bir yansımadan ibaret. Kendi yaşamınızın daha iyi olabilmesi için, niyetinizin iyide kalmasını sağlayabilin. Gerisini evrene – ilahi düzene bırakın.🍃 Umarım hayat hep size kendi niyetinizde insanlarla karşılaştırır. Kendi öykünüzde, hayatınıza hep ‘iyi ki’ dedirtip, bu yolculukta size mutluluk yaşatan insanların girmesi dileğiyle!❤